Rootsi keel A1.1 veebikursus

Registreeri kursusele SIIN!

Keda ootame õppima? Oled kursusele oodatud kui soovid alustada rootsi keele õppimist päris algusest ja eelistad seda teha veebi vahendusel Zoomis endale mugavas keskkonnas (kas tööl või kodus). Kursus sobib eriti neile, kes tahavad suhtluskeele kiiresti algtasemel selgeks saada.

Kuidas veebikursusel õpitakse? Veebikursus Zoomis on mugav võimalus õppida keelt endale sobivas keskkonnas kogenud keeleõpetaja juhendamisel, kes loob sõbraliku ja keele omandamist toetava keskkonna. Kursust kohandatakse õppijate vajadustest lähtuvalt. Nagu päris klassiruumis, saab ka Zoomis teha kuulamis- ja lugemisharjutusi, rääkida ja saada tagasisidet, praktiseerida õpitut erinevate mänguliste meetodite ja tegevuste kaudu.

Tutvu õppekavaga!

Aeg: 4.11.-16.12.2024, esmaspäeviti kl 17.30-20 (3 ak/h korraga). Kokku 28 akadeemilist tundi, sh 21 auditoorse ja 7 iseseisva töö tundi.

Hind: 125 eurot. Õppemaksu tasumise tähtaeg on 10.11.2024. Võimalus on maksta kahes osas: 1. osamakse (65 eurot) 10. novembriks ja 2. osamakse (60 eurot) 10. detsembriks. Palun loe õppetöö korraldust maksmise osas! Eraisikutel palume maksta kooli kontole. Arvelduskonto: Haapsalu Rahvaülikool, EE751010220101466012, SEB. Ettevõtjatel on võimalik maksta arvega (info kooli korralduses) ja arve saaja rekvisiidid palun lisada registreerimisel lahtrisse “Märkused”

Juhul, kui õppijate arv jääb alla 8 inimese grupis, siis on võimalik õppida väiksemas rühmas, saades sama summa (125 eurot) eest vähem tunde. Kui on 6-7 inimest grupis, siis tundide arv on 15.

Koolitaja: Steivi Palmet.

Tere! Minu nimi on Steivi ja ma olen pärit Tallinnast. Ma olen elanud Ahvenamaal seitse aastat, õppisin seal ära rootsi keele, sooritasin kõrgeima taseme riikliku rootsi keele eksami ning asusin õppima ja lõpetasin seal rootsikeelse ülikooli. Mulle väga meeldib õpetada ja olen rõõmus kui soovid minuga koos alustada oma keeleõppe arengut. Tere tulemast minu gruppi!